Първоначално публикувано от kokless
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеРоувър 75 е страхотно красива кола и нямам нищо против да напомня на него. Със сигурност е по-хубав от МиТо и Жулиета.
Ако бях 15-20 години по-възрастен сигурно щях да съм фен и собственик на Ровър.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
ревюто на топ-гиър
http://www.topgear.com/UK/alfa-romeo.../1.4-tb-170-hp
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
тея тъпанари толкова ли не успяха да предвидят място за една бутилка с вода значи !
може ли в тея ОГРОМНИ ДЕБЕЛИ врати да не можеш да сложиш дори и НАЙ-ДРЕБНИТЕ бутилки ?! за какво са ги направили въобще тея ниши не мога да разбера, при положение, че абсолютно нищо освен примерно фенерче не може да се побере там
и за 159/брера важи същото, по спомен и на всяка друга алфа е така.......sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеревюто на топ-гиър
http://www.topgear.com/UK/alfa-romeo.../1.4-tb-170-hp
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
тея тъпанари толкова ли не успяха да предвидят място за една бутилка с вода значи !
може ли в тея ОГРОМНИ ДЕБЕЛИ врати да не можеш да сложиш дори и НАЙ-ДРЕБНИТЕ бутилки ?! за какво са ги направили въобще тея ниши не мога да разбера, при положение, че абсолютно нищо освен примерно фенерче не може да се побере там
и за 159/брера важи същото, по спомен и на всяка друга алфа е така........
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМи сигурно не е случайно.
на 159 е трябвало да направят нишата точно 4 сантиметра по-отворена или широка и щеше да е идеална. и мястото го има, и вратата е достатъчно дебела - има няма 25-30 сантиметра от най-краните точки
колкото и да е тъпо, няма място примерно за пистолет.
хайде, как да е, на мен не ми трябва, но пък това е кола, която ще се ползва от италианските служби (159 си се ползва), това да има удобни ниши и т.н. би трябвало да си е изискване !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
интериора на ровър 75 ми харесва адски много!
Такива ми ти работи, отдавна заглеждам едно комби 2003 дизел, ама...
Но аре стига толкова, нека модератора отдели тия приказки за 75 в отделна тема, мога много да ви разправям за тази кола.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеи за 159/брера важи същото, по спомен и на всяка друга алфа е така.......
А в багажника мога да събера ЦЯЛА двулитрова бутилка...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеЕто малко варианти от дизайнерско пручване на Жулиетана от Чентро Стиле. ...Ама втория е учудващо странен. Въпреки, че съм по принцип съм фен на линията на 145, и тоя прототип видимо има прилики, отзад ми изглежда много недодялано. Отпред... горе-долу
Така или иначе, на фона на тия варианти, не знам какво не и харесвате на колата
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеРоувър 75 е страхотно красива кола и нямам нищо против да напомня на него. Със сигурност е по-хубав от МиТо и Жулиета.Пък тия две коли първо са по-малки и са друг клас, което оказва влияние на дизайна и второ са италиански, а италианския стил е различен. Щеше да е добре някоя кола да прилича на ровър 75, ако си говорим за някой нов модел на Ягуар, ама за малка италианска кола, независимо Алфа или друга марка не знам доколко ще е добре
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Имам някакво усещане, че това е направено при челен сблъсък да се прибират педалите, но... само предполагам. Иначе честито!... Сега ще и изядат главата на Джулиетта, защото и бил дефектен педала... Яд ме е!
Comment
-
Е ще я изядат разбира се, всички знаят, че немските коли са най-качествени а италианските не струват.
Обобщена статия за италиански автомобил в немско списание:
"Автомобилът е красив, с най-доброто пътно поведение в класа си и отлични динамични качества, но не е разумна покупка, купува се само със сърце, бял дроб, далак и бъбреци. По време на теста забелязахме, че горният ляв ъгъл на капака на жабката е леко крив, от задната облегалка на предната дясна седалка стърчи конче, а стрелката на километража леко трепти при рязко спиране. Това показва, че италианците още не са оправили проблемите с качеството и са на последните места в нашите класации."
Обобщена статия за немски автомобил в немско списание:
"Като изключим хроничните проблеми с двигателя, скоростната кутия и ходовата част, ВАГ/БМВ/Месцедес отново показа, че е най-здравата кола и защити своя имидж. Затова си засулжава да го купите въпреки с 30% по-високата цена на конкуренцията и без да обръщате внимание на скучния дизайн и теснотията в купето."Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ ще я изядат разбира се, всички знаят, че немските коли са най-качествени а италианските не струват.
Обобщена статия за италиански автомобил в немско списание:
"Автомобилът е красив, с най-доброто пътно поведение в класа си и отлични динамични качества, но не е разумна покупка, купува се само със сърце, бял дроб, далак и бъбреци. По време на теста забелязахме, че горният ляв ъгъл на капака на жабката е леко крив, от задната облегалка на предната дясна седалка стърчи конче, а стрелката на километража леко трепти при рязко спиране. Това показва, че италианците още не са оправили проблемите с качеството и са на последните места в нашите класации."
Обобщена статия за немски автомобил в немско списание:
"Като изключим хроничните проблеми с двигателя, скоростната кутия и ходовата част, ВАГ/БМВ/Месцедес отново показа, че е най-здравата кола и защити своя имидж. Затова си засулжава да го купите въпреки с 30% по-високата цена на конкуренцията и без да обръщате внимание на скучния дизайн и теснотията в купето."
Стърчало конче хаха хаха хахахаааAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеИмам някакво усещане, че това е направено при челен сблъсък да се прибират педалите, но... само предполагам. Иначе честито!... Сега ще и изядат главата на Джулиетта, защото и бил дефектен педала... Яд ме е!
ако има наистина такъв дефект ще трябва да го отстранят миналата година Тойота изтегли мисля че 200 000 автомобила поради същата причина
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
Comment